Zwembad

Het kampioenschap wordt gezwommen in Zwembad de Stok te Roosendaal gelegen aan De Stok 1, 4703 SZ  te Roosendaal.
Zie voor routebeschrijving “ route & parkeren”

Wedstrijdbad

 

Om alle toeschouwers een plek in het zwembad te kunnen geven, zal de capaciteit van het aantal tribuneplaatsen worden uitgebreid. Dit bereiken we door ook een aantal tribunes op de perrons bij het bad te plaatsen.

Zwemploegen mogen in het wedstrijdbad alleen gebruik maken van de tribune dat op het perron achter het eerste keerpunt is geplaatst. Dit omdat er anders te weinig tribunecapaciteit voor de toeschouwers is. 

Korte feiten

Lengte:25 meter
Breedte:15 meter
Aantal banen:6
Temperatuur:28 graden Celsius

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad zal worden omgebouwd tot de plek waar de zwemmers en hun coaches vertoeven als zij niet zwemmen. Er komen banken en stoelen te staan zodat de zwemmers daar kunnen zitten en kunnen rusten. De vloer van dit bad zal helemaal omhoog komen om voldoende ruimte voor alle zwemmers & begeleiders te creëren. Hierdoor is het dus niet mogelijk om in het doelgroepenbad (in) te zwemmen!

 

 Recreatiebad

Het recreatiebad is niet beschikbaar tijdens de wedstrijddagen, want het is gewoon geopend voor de klanten van zwembad De Stok.

Kleedruimtes

De kleedruimtes mogen uitsluitend gebruikt worden om om te kleden. Er zijn een aantal kleedhokjes, maar er zijn ook grotere ruimtes waar je "an groupe" kan omkleden. Er zijn een (beperkt) aantal kledingkastjes beschikbaar. (€ 0,50 stuk om het kastje te sluiten, na gebruik krijgt je deze retour)